Галерия

 На 15.09.2022г. Кмета на община Ихтиман Калоян Илиев и директорката на ОУ "Димчо Дебелянов" Вероника Христова, откриха обновената сграда на училището. Строително-монтажните дейности включваха нова външна топлоизолация и мазилка на основната сграда и физкултурния салон, нови цокли, нови настилки на площадки и стълбища. Финансирането е от МОН, като средствата са отпуснати за ремонтни дейности по заявка. Учителите и учениците ще учат в модерно европейско училище и в по-топли и уютни стаи.

 01.06.2022г.

Денят на детето в гр.Ихтиман започна с футболен турнир, домакин на който беше ОУ"Димчо Дебелянов".

   В състезанието се включиха четири отбора, съставени от ученици от общинските училища :ОУ "Димчо Дебелянов", СУ "Христо Ботев", ОбУ "Христо Смирненски" и ОУ "Св. Св. Кирил и Методий".

   Нашите момчета завършиха на IV-то място. Отборът получи  футболна топка лично от кмета на Община Ихтиман г-н Калоян Илиев. След събитието футболистите ни бяха наградени и с грамоти за най-добър футболист от директора г-жа Вероника Христова и старши учител г-жа Антоанета Керезова.

 

В тържествената  програма на централния площад на град Ихтиман    училището ни се представи с драматизацията "Дядо вади ряпа" на учениците от първи клас с класен ръководител старши учител г-жа Красимира Илова.

 

   Виолета Борисова от V ,,б клас спечели второ място в четвърта възрастова група, а Велика Митева от VII ,,а“ клас спечели трето  място в пета възрастова група в конкурса за рисунка по случай 1-ви юни, организиран за децата на Община Ихтиман.

 

Гордеем се с вас!

 24 май 2022година -Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност 

 Господин Калоян Илиев , кмет на Община Ихтиман  награди за цялостен принос в образованието директора на ОУ ,,Димчо Дебелянов", гр. Ихтиман , г-жа Вероника Христова и г-жа Красимира Илова -старши начален учител.